Hae Tampereen Teekkarien edustajaksi Teekkarisäätiön hallitukseen

This post is about recruiting a representative for Tampereen Teekkarit to the board of Tampereen Teekkarisäätiö, the owner of Tupsula and Teekkarisauna. The position requires fluent Finnish.

Tampereen Teekkarisäätiö perustettiin vuonna 1976 edistämään Tupsulan rakentamista. Vuonna 2019 Tampereen Teknillisen Yliopiston Ylioppilaskunnan purkautuessa Teekkarisauna Mörrimöykky siirtyi säätiön omaisuudeksi. Säätiö vastaa omaisuutensa kunnossapidosta ja lisäksi myöntää stipendejä Tampereelta diplomi-insinööriksi tai arkkitehdiksi valmistuneille viiden vuoden välein, yleensä Tampereen Teekkarien vuosijuhlilla.

Säätiön hallitukseen kuuluu viisi kolmeksi vuodeksi kerrallaan valittua jäsentä. Hallituksen jäseniksi on valittava vähintään kaksi Tampereen Teekkarit ry:n nimeämää henkilöä ja yksi Tampereen Teknillisen Seuran nimeämä henkilö.

Hallitukseen on avautumassa paikka Tampereen Teekkarien edustajalle, joten haemme innokasta ja teekkarihenkistä jäsentä mukaan Teekkarisäätiön hallitukseen. Hallituksen jäsenen toimikausi on vuoden 2026 loppuun asti.

Teekkarisäätiön hallituksessa pääset osallistumaan Teekkarisaunaan ja Tupsulaan liittyvään päätöksentekoon. Ajankohtaisia aiheita säätiössä ovat mm. Teekkarisaunan peruskorjausprojektin jälkimainingit ja Tupsulan uudistamisprojekti. Hallituksessa toimimisen edellytykset ovat kokemus yhdistystoiminnasta ja vahva side tamperelaiseen teekkariyhteisöön.

Haku säätiön hallitukseen on auki sunnuntaihin 19.11. klo 23:59 asti. Vapaamuotoiset hakemukset sekä mahdolliset kysymykset hakuun liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hallitus(at)tampereenteekkarit.fi. Tampereen Teekkarien hallitus valitsee edustajan hakemusten perusteella ja ilmoittaa hakijoille valinnan tuloksesta.

Edellinen
Edellinen

Hae taloustoimikuntaan

Seuraava
Seuraava

Tampereen Teekkarit ry hakee vapaaehtoisia Wapun suuriin teekkaritapahtumiin